11 Temmuz 2019 Perşembe

Marmaris Günübirlik Tekne Turlarında Ekonomik Sezon!

Marmaris tekne turu fiyatları 2019 
Yaz sezonu gelmesi ile cıvıl cıvıl olan Marmaris, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelmiştir. Doğası ve denizi ile dikkat çeken Marmaris'de yapılacak en iyi aktivitelerden biride gündüzleri tabiki de Marmaris tekne turu'dur. Fakat seçeceğiniz tekne turu çok önemlidir çünkü bütün gününüzü keyifle geçirmeniz bizler için önemlidir.

Marmaris tekne turuna katılacağınız teknemiz  2 katlı olup alt güvertede masalar yer almakta ve üst güvertede ise güneşlenme şezlonglarımız  bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet tuvalet ile başta ve teknenin arka kısmında duşlarımız temiz bir şekilde bulunmaktadır. Marmarisavantaj olarak marmaris tekne turu hakkında bilgi almak veya diğer aktivitelerimiz içinde bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edebilir ve iletişime geçebilirsiniz.

Marmaris tekne turu gidilen koylar

Teknemiz Marmaris’den sabah saat 10.00 da ayrılıp, 30 dakikalık seyir yapılmasından sonra müteakip olan ilk yüzme molası Cennet Adasın’da verilmektedir. Teknemizin daha sonraki hedefi Balık Çiftliği Koyu’na uğramakta müteakiben  FosforluMağara’da siz değerli müşterilerimizin ailenizle,dostlarınızla vb. fotoğraf çekimi için 10 dakikalık mola verilmektedir. Daha sonra marmaris tekne turu gidilen koylar sırası ile Akvaryum Koyu, Amos Koyu, Yeşil Deniz Koyu ve Kumlubük Plajın’da yüzmeniz için belli süre zarfında molalar verilmektedir. Hava ve deniz  durumu şartlarına bağlı kalarak saat 16:00-16:30 gibi Marmaris tekne turumuz tamamlanmış olmaktadır. Tur sırasında ücretsiz servislerimiz kaldığınız otele sizi tekrar bırakmakla görevlidir.



Eşsiz Doğaya Yolculuk! yazımızdan eşsiz doğa hakkında detaylar görebilirsiniz.

Güzel Marmaris’in birbirinden güzel koylarını görmek için büyük fırsat. Bir tatil beldesine gittiğinizde o yöre ve bölgenin güzelliğini canlı görmenin en kolay,en güvenilir, ucuz yolu tekne turudur. Marmaris tekne turu’na katılarak gün boyunca en güzel cennet misali koylarda denize girilebilir, Marmaris’in eşsiz koylarını görebilir her şey dahilinde fiyatlarımız ile hafızalardan silinmeycek bir gün sizlere yaşatabiliriz. Marmaris  tekne turları  siz saygı değer müşterilerimize,  Marmaris’in doğal güzelliğini en cazip şekilde görme olanağı sağlamaktadır. Marmaris tekne turu fiyatları 2019 gecen sene ki fiyatlara göre ekonomik durumdadır.

Teknemiz toplam 7 farklı noktada gezme ve dinlenme molası vermektedir. Doğa harikası bu yerlerde denizin keyfini doya doya yaşayacaksınız. Teknelerimizin üst katında yolculuk sırasında güneşlenebilir arzunuz dahilinde giriş güvertesindeki masalarımızda oturabilirsiniz. Sedir adası diğer adıyla kleopatra plajına da farklı tekne turu rotalarıyla katılabilirsiniz.


Marmaris tekne turu’na katılarak gün boyunca en güzel cennet misali koylarda denize girilebilir, Marmaris’in eşsiz koylarını görebilir her şey dahilinde fiyatlarımız ile hafızalardan silinmeycek bir gün sizlere yaşatabiliriz.
YANINIZDA GETİRMENİZ İÇİN TAVSİYE EDİLEN ÖZEL EŞYALARINIZ:

Tatilinizin vazgeçilmez adresi Marmaris sizlere bu tatilde de çok şey katacaktır. Marmaris tekne turuna katılmadan önce almanız gerekenler; mayonuz,bikininiz, güneş kreminiz, fotoğraf makineniz ve havlunuzdur. Aksiyon kameranız da varsa birbirinden güzel videolar çekebilirsiniz.
MARMARİS TEKNE TURUNU SATIN ALMA İŞLEMLERİ :
Marmaris tekne turumuza 3 farklı şekilde sizlerde katılabilirsiniz:
  • İsterseniz sayfa sonunda  bulunan ”ön rezervasyon formunu” doldurarak, tur günümüzde ücretsiz servis ile teknemize bindiğinizde peşin olarak teknede ödeme yapabilirsiniz,
  • İstersenizde sitemizden biletinizi kredi kartınız ile satın alıp tura katılabilirsiniz
  • İsterseniz de biletinizi Marmaris’ deki konumunuzda bulunan ve sizin kaldığınız  otele ilave ücret almadan ayağınıza kadar getirebiliriz. Bulunduğunuz yerde  nakit olarak da ödeme yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder